Over Confluxus Holding

Confluxus Holding heeft diverse commerciële en particuliere vastgoedprojecten in Nederland voor de verhuur.

Mensen een fijn thuis geven dat willen we graag. Als investeerder van woningen in Nederland willen wij bijdragen aan het woongenot, door te investeren in appartementen waar mensen lang en met plezier wonen. 

Wij doen dat door bewust te investeren in kwaliteit en appartementen zo in te richten dat bewoners ontzorgd worden. Zo creëren we een thuis voor bewoners.

Goed wonen zorgt voor een beter leven. Wij geloven dat het goed wonen is in gevarieerde buurten, waar mensen uit verschillende lagen van de bevolking zich thuis voelen. Waar ruimte is om te wonen en werken, leren en spelen, ontspannen en bewegen. Toegankelijke, gezonde en toekomstbestendige wijken. Waar ontmoetingen vanzelf ontstaan. En waar je alle belangrijke voorzieningen binnen handbereik hebt: van zorg en scholing tot parken en winkels, maar ook cultuur en horeca. Kortom, jouw buurt.

In zulke woongebieden investeren wij. Want waar mensen zich vertrouwd en comfortabel voelen – en waar verleden en toekomst samenkomen – dáár voelen ze zich thuis. En wij dus ook. Als betrokken huiseigenaar, betrouwbaar aanspreekpunt en beheerder van de directe woonomgeving.