Projecten

We zijn continu bezig met het realiseren van nieuwe projecten op toplocaties.

Vanuit je woning kijk je uit over het Markermeer. De hoge stadshuizen met privé stoepen en trappen geven deze kust allure. Wandelend over de boulevard, begeef je je in Scheveningse sferen.

Met mooi weer vaar je zo het Markermeer op. In 10 minuten fiets je naar het strand. Op de benedenverdieping van het woongebouw komen enkele mooie horecagelegenheden met terrassen.

Om de hoek vind je nog meer gezellige restaurantjes. Thuis vakantie vieren. Het kan hier, in Bataviahaven te Lelystad.

De naam voor het gebouw aan de Insulindeweg, de Celebesstraat en de Tweede Atjehstraat tegenover het Muiderpoortstation in Amsterdam is niet voor niets zo gekozen. De Smaragd is gebouwd in 'nieuwe' oude stijl, afgeleid van de beroemde Amsterdamse School architectuur.

De Indische buurt is een levendig stuk Amsterdam, een bruisende mengelmoes van allerlei culturen, een mix van smaken, festivals, verzamelpanden, ondernemers en veel meer.

Luxe, licht en groen! Dat zijn de woorden die deze 44 splinternieuwe driekamerappartementen het beste omschrijven. De appartementen zijn circa 80 m2 groot, volledig afgewerkt en gelegen bij het winkelcentrum in Veenendaal-Oost op de Stuivenbergheem.

Bij dit winkelcentrum kunt u terecht voor alle dagelijkse benodigdheden. In de buurt ligt de waterrijke woonwijk Veenderij.


Het appartementencomplex maakt gebruik van 221 zonnepanelen waarvan een gedeelte van de groene energie naar de appartementen geleid wordt.


De appartementen zijn geheel gasloos en maken gebruik van stadsverwarming.

Hier lag bijna een halve eeuw zwembad De Blinkert, waar ontelbare Capellenaren hebben gezwommen. 

Inmiddels is de bouw van een bijzonder project begonnen: 4 appartementsgebouwen – drie laag, één hoog –, in een uniek landschapsontwerp, met ‘groen’ in de hoofdrol. 

De vele, mooie herinneringen aan het zwembad worden op een creatieve manier levend gehouden. 

Confluxus Holding heeft een groot aandeel in zowel de Hoge als de Lage, van het prestige project Blinq in Capelle aan den IJsel. 
Oplevering is naar verwachting Q3 2025

In Columbus Poort te Almere zijn twee, gespiegelde, gebouwen: Pinta en Niña. Als luxe schepen verankerd in een zee van groen, waarbij in het ontwerp de waterbeleving niet is uitgesloten. De ultieme waterbeleving ervaar je iets verder van huis, als je via het duinlandschap op het strand bent aangekomen en uitkijkt over het IJmeer.

 

36 twee- en drie kamerappartementen, verdeeld over twee gebouwen met stijl. Echte blikvangers! En stap je de deur uit, dan vormen vlonders en rietkragen een natuurlijke overgang van het water naar de gebouwen. Rijke bloeiende beplanting versterken de biodiversiteit in het park en geven de gebouwen extra kleur en uitstraling. Door een doordachte opzet geniet je optimaal van de buitenruimte én je privacy.

De gebouwen voldoen aan de huidige duurzaamheidseisen en zijn gasloos.

Confluxus Holding heeft het gebouw Pinta aangekocht voor de verhuur. 
Oplevering is naar verwachting Q2 2025