Projecten

We zijn continue bezig met het realiseren van nieuwe projecten op toplocaties.

Vanuit je woning kijk je uit over het Markermeer. De hoge stadshuizen met privé stoepen en trappen geven deze kust allure. Wandelend over de boulevard, begeef je je in Scheveningse sferen.

Met mooi weer vaar je zo het Markermeer op. In 10 minuten fiets je naar het strand. Op de benedenverdieping van het woongebouw komen enkele mooie horecagelegenheden met terrassen.

Om de hoek vind je nog meer gezellige restaurantjes. Thuis vakantie vieren. Het kan hier, in Bataviahaven te Lelystad.

De naam voor het gebouw aan de Insulindeweg, de Celebesstraat en de Tweede Atjehstraat tegenover het Muiderpoortstation in Amsterdam is niet voor niets zo gekozen. De Smaragd is gebouwd in 'nieuwe' oude stijl, afgeleid van de beroemde Amsterdamse School architectuur.

De Indische buurt is een levendig stuk Amsterdam, een bruisende mengelmoes van allerlei culturen, een mix van smaken, festivals, verzamelpanden, ondernemers en veel meer.

Luxe, licht en groen! Dat zijn de woorden die deze 44 splinternieuwe driekamerappartementen het beste omschrijven. De appartementen zijn circa 80 m2 groot, volledig afgewerkt en gelegen bij het winkelcentrum in Veenendaal-Oost op de Stuivenbergheem.

Bij dit winkelcentrum kunt u terecht voor alle dagelijkse benodigdheden. In de buurt ligt de waterrijke woonwijk Veenderij.


Het appartementencomplex maakt gebruik van 221 zonnepanelen waarvan een gedeelte van de groene energie naar de appartementen geleid wordt.


De appartementen zijn geheel gasloos en maken gebruik van stadsverwarming.